Τσίπρας: Η ευθύνη βαραίνει όλες τις πολιτικές δυνάμεις και όχι μόνο την κυβέρνηση

Γεννηματά: Έγινε το πρώτο βήμα για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς

Τσίπρας: Η ευθύνη βαραίνει όλες τις πολιτικές δυνάμεις και όχι μόνο την κυβέρνηση
Με την ευχή «σιδεροκέφαλη» υποδέχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας τη Φώφη Γεννηματά στο Μέγαρο Μαξίμου, ευχόμενος «ό,τι καλύτερο» στην νέα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.
«Αναλαμβάνεις σε μία κρίσιμη στιγμή που η ευθύνη βαραίνει όλες τις πολιτικές δυνάμεις και αφορά την πορεία της χώρας. Διακυβεύεται το αν θα υπάρξει μια προοπτική και μια κοινωνική δικαιοσύνη στον τόπο» είπε ο πρωθυπουργός.
«Οι προοδευτικές δυνάμεις οφείλουν να σηματοδοτήσουν τη διαφορετικότητα τους ως προς αυτό. Στο μέλλον της Ελλάδα κρίνεται και το μέλλον της Ευρώπης» πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.
Η κα Γεννηματά, από την πλευρά της, τόνισε ότι το πρώτο βήμα για την ανασυγκρότηση του χώρου της κεντροαριστεράς έγινε, ενώ υπογράμμισε ότι αν και ήταν δύσκολο να κινητοποιηθούν άνθρωποι «πικραμένοι και προβληματισμένοι», τελικά «53.000 ήρθαν και ψήφισαν σε δύσκολες συνθήκες».
«Η ρήξη είναι καταστροφή»
«Η ρήξη δεν είναι λύση, είναι καταστροφή» δήλωσε, εξάλλου, η νέα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξερχόμενη του Μεγάρου Μαξίμου.
«Είναι μια κρίσιμη ώρα που απαιτεί ειλικρινή διάλογο συνεννόηση έναν νέο πατριωτισμό. Το ΠΑΣΟΚ ως υπεύθυνο κόμμα συμβάλει σε αυτό. Η κυβέρνηση πρέπει να πάρει αποφάσεις με γνώμονα το εθνικό συμφέρον. Η καθυστέρηση κοστίζει. Η ρήξη δεν είναι λύση είναι καταστροφή» τόνισε η κα Γεννηματά.
«Αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι μία συμφωνία που να δίνει προοπτική» κατέληξε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top