Δένδιας: Κινδυνεύ��υμε να μη μείνει τίποτα όρθιο σε αυτή τη χώρα

«Η χώρα χρειάζεται οπωσδήποτε μια συμφωνία»

«Το πράγμα έχει αγριέψει πάρα πολύ. Κινδυνεύουμε να μη μείνει τίποτα όρθιο σε αυτή τη χώρα» δήλωσε ο Νίκος Δένδιας μιλώντας στην εκπομπή Live U του STAR με την Πόπη Τσαπανίδου.

Ο βουλευτής της ΝΔ έκανε λόγο για αφόρητη αβεβαιότητα κ��θώς «μπορεί να είμαστε ένα βήμα πριν τη συμφωνία, που είναι το καλό σενάριο, αλλά και ένα βήμα πριν τη ρήξη και τη χρεοκοπία, που είναι το κακό σενάριο».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «το μέιλ Χαρδούβελη ήταν 10 αιώνες καλύτερο από αυτό που αντιμετωπίζουμε σήμερα καθώς η επιδείνωση στην οικονομία σημαίνει και αλλαγή των μέτρων που ζητούν».

«Η χώρα χρειάζεται οπωσδήποτε μια συμφωνία. Αν ο κ. Τσίπρας μπορεί να φέρει εναλλακτικές πηγές χρηματοδότησης, ας φέρει, θα τον χειροκροτήσουμε. Αλλά επειδή κάτι τέτοιο δεν φαίνεται, πρέπει να διασφαλίσουμε την υπάρχουσα γραμμή χρηματοδότησης» πρόσθεσε ο κ. Δένδιας.

Παράλληλα, ο βουλευτής της ΝΔ ξεκαθάρισε ότι δεν πρέπει η χώρα να οδηγηθεί σε νέες εκλογές.

Τέλος, ο κ. Δένδιας χαρακτήρισε σφάλμα της Ευρώπης την εμπλοκή του ΔΝΤ στη διάσωση της Ελλάδας και άλλων χωρών: «Η Ευρώπη κατέχει ηγεμονικό ρόλο στην παγκόσμια κοινότητα. Δεν είναι δυνατό να παίρνει τεχνογνωσία από το ΔΝΤ για τα του οίκου της. Νομίζω ότι έσφαλε που έβαλε έναν οργανισμό με διαφορετικές αντιλήψεις και προτεραιότητες. Τώρα, αυτό είναι ένα από τα στοιχεία που προκαλεί προβλήματα στις συνεννοήσεις».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top