Σ. Βούλτεψη: «Δεν υπάρχουν μόνο πολιτικές ευθύνες αν βρεθούμε στον γκρεμό»

«Οφείλουν να γνωρίζουν τις συνέπειες των πράξεών τους»

​«Αν η χώρα οδηγηθεί στον γκρεμό, εκτός ευρώ, στη χρεοκοπία, οτιδήποτε, όλα αυτά που συζητούνται τώρα, τότε προφανώς δεν πρόκειται μόνο για πολιτικές ευθύνες», δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ, Σ. Βούλτεψη στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου στον Real Fm.

Η κα Βούλτεψη πρόσθεσε επίσης ότι «οφείλουν να γνωρίζουν και τις συνέπειες των πράξεών τους» και συνέχισε λέγοντας:

«Γιατί μέχρι τώρα, φαίνεται ότι δεν τις γνώριζαν. Δεν κατάλαβαν ότι οδηγώντας τη χώρα στον γκρεμό, δεν θα γίνει αποδεκτό αυτό από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Οφείλουν, λοιπόν, με κάποιο τρόπο να καταλάβουν και να έρθουν προ των ευθυνών τους και αν φέρουν μία συμφων��α, να δώσουν εγγυήσεις στους εταίρους ότι θα κάνουν πραγματικά τις μεταρρυθμίσεις».

Σχολιάζοντας τέλος τις δημοσκοπήσεις και τα εσωκομματικά της ΝΔ η κ. Βούλτεψη σημείωσε: «Μετά από εκλογική αναμέτρηση οι δημοσκοπήσεις δίνουν για αρκετούς μήνες ένα προβάδισμα στο κόμμα το οποίο έχει κερδίσει με κάποια διαφορά. Από κει και πέρα το πρόβλημα δεν είναι εκεί. Υπάρχουν κάποια νούμερα τα οποία αναγνωρίζουμε, αλλά δεν αναγνωρίζουμε όλες τις διαφορές. Γνωρίζουμε ποια είναι η πραγματική δύναμη της ΝΔ. Κατάφερε μέσα σε όλο αυτό το ψέμα και την παραπλάνηση να κρατήσει δυνάμεις της τάξης του 28% και στο κάτω-κάτω τον ΣΥΡΙΖΑ τον ψήφισε το 36%, δεν τον πίστεψαν δηλαδή και τόσοι πολλοί. Θεωρούμε ότι καταφέραμε να μειώσουμε το ποσοστό απήχησης του “λεφτά υ��άρχουν” στη χώρα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top