Μήνυμα Παυλόπουλου: Θα διαδραματίσω το ρόλο μου, αγγίζοντας τα όρια των αρμοδιοτήτων μου

«Η πορεία της χώρας στην Ευρωζώνη και στην Ευρώπη θα συνεχισθεί»

Μήνυμα Παυλόπουλου: Θα διαδραματίσω το ρόλο μου, αγγίζοντας τα όρια των αρμοδιοτήτων μου

Έκκληση για ενότητα των πολιτικών δυνάμεων της χώρας απηύθυνε ο Προκόπης Παυλόπουλος κατά τη συνάντηση που είχε με την Διοικητική Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Μίχαλο.

«Η πορεία της χώρας στην Ευρωζώνη και στην Ευρώπη θα συνεχισθεί» είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και πρόσθεσε: «Αγωνιζόμαστε για την επίτευξη μιας συμφωνίας, η οποία θα ανταποκρίνεται και στις αρχές της Ευρώπης και στην προοπτική της Ελλάδας».

Ο κ. Παυλόπουλος δήλωσε πεπεισμένος ότι ανεξάρτητα από τις πολιτικές διαφορές που υπάρχουν στις πολιτικές δυνάμεις «τούτη την ώρα όλοι θα αρθούν στο ύψος των περιστάσεων, για να πετύχουμε τον κοινό σκοπό, αφού εμείς οι Έλληνες γνωρίζουμε καλά, ιδίως τα τελευταία χρόνια, ότι τα μεγάλα και τα σημαντικά τα κάνουμε όλοι μαζί».

«Οι επιμέρους πολιτικές διαφορές σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να μας βγάλουν από αυτόν τον στόχο και από αυτήν την πορεία» πρόσθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στέλνοντας σαφές μήνυμα: «Αυτόν τον ρόλο θα τον διαδραματίσω στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου και όπως έχω πει, αγγίζοντας τα όρια των αρμοδιοτ��των μου».

Από την πλευρά του ο κ. Μίχαλος, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη στήριξη στον επιμελητηριακό θεσμό, επισήμανε πως αυτή τη στιγμή, η χώρα, η οικονομία βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολο δίλημμα, «μια επώδυνη συμφωνία ή μια ρήξη, η οποία θα είναι καταστροφική».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top