Α. Μητρόπουλος: «Εκλογές ή δημοψήφισμα μετά το ναυάγιο στις Βρυξέλλες»

Επιμένει ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης πατά την αντίθετη άποψη Τσίπρα

Α. Μητρόπουλος: «Εκλογές ή δημοψήφισμα μετά το ναυάγιο στις Βρυξέλλες»

​Τι κι αν ο πρωθυπουργός την Παρασκευή στην έκτακτη σύσκεψη διεμήνυσε στους συνεργάτες του να ξεχάσουν τις εκλογές και το δημοψήφισμα, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, Α. Μητρόπουλος δεν φαίνεται να συμφωνεί και για μια ακόμα φορά τόνισε στην πρωινή εκπομπή του Mega ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να προχωρήσει το συντομότερο δυνατόν σε μία από τις δύο επιλογές μετά και από το χθεσινό ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις.

«Οι δανειστές τορπιλίζουν τη συμφωνία», είπε ο Α. Μητρόπουλος και έκανε λόγο για «νοοτροπία άγριας δύσης σε ένα κράτος που έχει δανειστεί».

«Με την έπαρση ότι σε έχουν δανείσει δύο ΑΕΠ, σε θέλουν υποταγμένο αλλά ο Τσίπρας δεν θα τους το δώσει αυτό», είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και κάλεσε τον πρωθυπουργό να συγκαλέσει την Κοινοβουλευτική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για να ενημερωθούν οι βουλευτές του κόμματος, αλλά και το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, ώστε να ενημερώσει για τις διαπραγματεύσεις.

Τέλος άφησε και πάλι αιχμές για «λάθη που έγιναν και σε υπογραφές και σε κείμενα» και τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν πρέπει να αποκλείει ούτε τις εκλογές, ούτε το δημοψήφισμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top