Φώφη, Λοβέρδος, Κωνσταντινόπουλος μίλησαν για την επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ

Τι δήλωσαν οι τρεις μονομάχοι που διεκδικούν την αρχηγία του κόμματος

Φώφη, Λοβέρδος, Κωνσταντινόπουλος μίλησαν για την επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ

​Φώφη Γεννηματά, Ανδρέας Λοβέρδος και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ψήφισαν στη σημερινή διαδικασία για την ανάδειξη του πέμπτου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, στην οποία είναι υποψήφιοι και οι τρεις.

Και οι τρεις μίλησαν για την επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ και κάλεσαν τον κόσμο να πάει να ψηφίσει.

«Η σημερινή ημέρα θα είναι αφετηρία για την ανασυγκρότηση του κόμματος. Εάν εκλεγώ θα είμαι πανταχού παρών σε όλη την Ελλάδα για την ανασυγκρότηση της παράταξης», δήλωσε ο Α. Λοβέρδος, ενώ από την πλευρά της η Φ. Γεννηματά είπε:

«Τώρα είναι η ώρα της βάσης. Σήμερα είναι ημέρα συμμετοχής και απόφασης. Ξέρω ότι παραμερίζουν πικρίες. Κρατάνε ζωντανή την ελπίδα ότι η παράταξη θα ξανασταθεί στο ύψος των προσδοκιών μας. Χιλιάδες άνθρωποι σε όλη την Ελλάδα δίνουμε τα χέρια για να προχωρήσουμε ξανά μαζί. Μπορούμε να κάνουμε μια νέα αρχή. Μπορούμε να γίνουμε ξανά δυνατοί, ξανά περήφανοι».

«Ζητούμε εντολή για το μέλλον της παράταξης και της χώρας, με ευθύνη, σχέδιο, δράση και αλήθεια για να κάνουμε πράξη τα όνειρά μας με την ευθύνη και την δύναμη της γενιάς μας», δήλωσε και ο Ο. Κωνσταντινόπουλος από την Τρίπολη, όπου πήγε να ψηφίσει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top