Μπαίνει και ο Τόμσεν στο παιχνίδι! Συμμετέχει σήμερα στις διαπραγματεύσεις

«Τα δύο μέρη βρίσκονται πολύ μακριά» λένε κοινοτικές πηγές

Μπαίνει και ο Τόμσεν στο παιχνίδι! Συμμετέχει σήμερα στις διαπραγματεύσεις

​Την συνέχιση των συζητήσεων στις Βρυξέλλες μεταξύ Αθήνας και δανειστών ώστε να επιτευχθεί σύγκλιση που θα φέρει και συμφωνία, επιβεβαίωσε σήμερα η εκπρόσωπος της Κομισιόν, Μίνα Αντρέεβα.

Μάλιστα ευρωπαϊκή πηγή που επικαλείται το ΑΠΕ – ΜΠΕ, υποστηρίζει ότι στις σημερινές διαπραγματεύσεις θα συμμετάσχει και ο… σκληρός του ΔΝΤ, ο Πολ Τόμσεν.

Πάντως όλοι κρατούν μικρό καλάθι για το αποτέλεσμα των συνομιλιών, συμφωνώντας όμως ότι ο χρόνος τελειώνει.

Κοινοτικός αξιωματούχος δήλωσε το Γαλλικό Πρακτορείο ότι «μια συμφωνία σήμερα θα ήταν βεβαίως επιθυμητή. Βρισκόμαστε στα όρια του χρόνου που έχουμε στη διάθεσή μας για να σώσουμε την κατάσταση. Το Eurogroup της Πέμπτης είναι ο τελευταίος σταθμός αυτού του τρένου», όμως άλλες πηγές, σύμφωνα με το Αθηναϊκό πρακτορείο ήταν απαισιόδοξες για μια θετική έκβαση σήμερα.

«Οι συνομιλίες είναι δύσκολες. Δεν είναι σίγουρο ότι θα έχουν αποτέλεσμα. Οι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής εκφράζουν φόβους μήπως δεν υπάρξει εγκαίρως μια συμφωνία», ανέφερε μία από αυτές τις πηγές, ενώ μια τρίτη τόνισε:

«Τα δύο μέρη βρίσκονται ακόμη πολύ μακριά. Προς το παρόν, η ελληνική πλευρά δεν έχει τηρήσει τις υποσχέσεις της. Οι προτάσεις της δεν βγαίνουν».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top