Νέος καυγάς Κωνσταντοπούλου – Γεωργιάδη στη Βουλή! Μύλος η διάσκεψη των Προέδρων

«Ετοιμαστείτε να υπογράψετε Μνημόνιο». «Μην κάνετε όνειρα»

Νέος καυγάς Κωνσταντοπούλου – Γεωργιάδη στη Βουλή! Μύλος η διάσκεψη των Προέδρων

​Σε έναν ακόμα επεισοδιακό καυγά πρωταγωνίστησε η Πρόεδρος της Βουλής, Ζ. Κωνσταντοπούλου αυτή τη φορά με τον Άδωνι Γεωργιάδη, κάνοντας… μύλο την διάσκεψη των Προέδρωνπου πραγματοποιήθηκε εκτάκτως την Παρασκευή, ενώ ήταν να γίνει την Πέμπτη.

«Σας άφησαν μόνο σας κ. Γεωργιάδη;», ρώτησε η κα Κωνσταντοπούλου τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, ο οποίος ήταν ο μόνος που έδωσε το παρών στην διάσκεψη από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπου κανονικά συμμετέχει με 4 βουλευτές.

«Εξυπνάδες εκεί που σας παίρνουν», της απάντησε εκείνος ενοχλημένος και με έντονο ύφος πρόσθεσε: «Λογικό να έχουν φύγει γιατί έκανες τη διάσκεψη Παρασκευή».

«Η Πρόεδρος της Βουλής έχει τη δυνατότητα να κάνει τη διάσκεψη όποτε αυτή νομίζει πως μπορεί να γίνει», ανταπάντησε η Ζ. Κωνσταντοπούλου για να συνεχίσει ο Α. Γεωργιάδης λέγοντας:

«Θα μπορούσες να την κάναμε εχθές ��λλά πήγες στην ΕΡΤ».

Ο καυγάς όμως φούντωσε για τα καλά όταν ο Α. Γεωργιάδης είπε στην Πρόεδρο της Βουλής για το κατεπείγον σχέδιο της κας Βαλαβάνη:

«Δεν γίνονται να έρχονται ξαφνικά κατεπείγοντα νομοσχέδια. Γιατί δεν τα βάζεις στις συζητήσεις επερώτησης».

«Δεν φταίω. Υπάρχουν θέματα και οι υπουργοί δεν μπορούν να έρθουν», απάντησε εκείνη.

«Ετοιμάσου να υπογράψεις Μνημόνιο, με ένα άρθρο και τη μορφή κατεπείγοντος», της είπε τότε ο κ. Γεωργιάδης για να του απαντήσει η Ζ. Κωνσταντοπούλου:

«Μην κάνετε όνειρα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top