Καμμένος: Η Ελλάδα αυτή τη φορά διαπραγματεύτηκε με το κεφάλι ψηλά

«Στο χέρι των δανειστών το αν θα αποδεχθούν την πρότασή μας»

Καμμένος: Η Ελλάδα αυτή τη φορά διαπραγματεύτηκε με το κεφάλι ψηλά

«Η Ελλάδα διαπραγματεύτηκε αυτή τη φορά με ψηλά το κεφάλι, έχοντας εκτελέσει την εντολή του ελληνικού λαού και φτάνοντας στα όρια της λαϊκής εντολής» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος συναντήθηκε με τον Αιγύπτιο ομόλογό του Σέντκι Σόμπχι Σαγίντ Αχμέντ.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε ότι πλέον «είναι στο χέρι των δανειστών αν θα αποδεχθούν ή όχι την πρόταση της Ελλάδας» και πρόσθεσε πως η κυβέρνηση δεν πρόκειται να παραδώσει ούτε την εθνική της κυριαρχία ούτε την αξιοπρέπειά της.

«Σήμερα μαζί με τον Αιγύπτιο υπουργό, την αιγυπτιακή κυβέρνηση και τις αιγυπτιακές Ένοπλες Δυνάμεις ξεκινήσαμε μία καινούργια ημέρα, εδώ στη Διοίκηση Ειδικών Δυνάμεων. Μια ημέρα που υποχρεώνει όλους μας, να ανασχεδιάσουμε την αμυντική μας θωράκιση όχι στα επίπεδα που ήταν μέχρι σήμερα, αλλά πλέον με γνώμονα τις οικονομικές ζώνες, την ΑΟΖ μας. Την ΑΟΖ μας η οποία συνορεύει με την ΑΟΖ της Αιγύπτου», σημείωσε ο κ. Καμμένος, ο οποίος επισκέφθηκε με τον Αιγύπτιο ομόλογό του το Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων, στο Μεγάλο Πεύκο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top