ΤΕΛΟΣ η πολιτική διαπραγμάτευση! Ο Γιούνκερ έστειλε τον Τσίπρα στους Θεσμούς

Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ότι ο χρόνος στερεύει

ΤΕΛΟΣ η πολιτική διαπραγμάτευση! Ο Γιούνκερ έστειλε τον Τσίπρα στους Θεσμούς

​Μήνυμα προς την ελληνική κυβέρνηση ότι ο χρόνος πλέον μετράει αντίστροφα έστειλε σήμερα ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλον�� Γιούνκερ με νέες του δηλώσεις, όπως μεταδίδει το Reuters.

«Η συμφωνία με την Ελλάδα είναι απαραίτητη τις επόμενες μέρες. Οι διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα θα ξεκινήσουν ξανά σε τεχνικό επίπεδο πρώτα και μετά σε πολιτικό», είπε ο κ. Γιούνκερ και ξεκαθάρισε ότι βάση για την όποια συμφωνία θα αποτελέσουν οι προτάσεις που κατέθεσε στον Έλληνα πρωθυπουργό την περασμένη εβδομάδα.

«Η Κομισιόν έχει διατυπώσει τις προτάσεις της στον Έλληνα πρωθυπουργό, τις οποίες μελετήσαμε την Πέμπτη το βράδυ. Έθεσα το θέμα χθες στον Έλληνα πρωθυπουργό, με τον οποίο πέρασα δύο ώρες, έχοντας συναντηθεί μαζί του τόσες φορές προηγουμένως», δήλωσε στον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό France Culture.

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής υπογράμμισε επίσης ότι έδωσε στον Έλληνα πρωθυπουργό μια σειρά παρατηρήσεων και προτάσεων και του ζήτησε να τις εξετάσει και πάνω σ’ αυτές να εργαστεί για να επιτευχθεί λύση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top