Παπαδημούλης για τα σενάρια Grexit: «κάποιοι παίζουν βρώμικα παιχνίδια»

«Δεν μπορούμε να τα βάζουμε όλα σε ένα τσουβάλι» είπε για τους "22"

Παπαδημούλης για τα σενάρια Grexit: «κάποιοι παίζουν βρώμικα παιχνίδια»
Βρώμικα παιχνίδια σκοπιμοτήτων κατήγγειλε σήμερα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης σε συνέντευξή του στο ραδιοσταθμό Real FM. Ταυτόχρονα αναφέρθηκε στην επιστολή των 22 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προς τον πρωθυπουργό θυμίζοντας ότι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας έχει ανακοινώσει ότι θα κατατεθεί στη Βουλή νομοσχέδιο για την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων.

«Υπάρχουν κύκλοι, που για να εξυπηρετήσουν δικές τους σκοπιμότητες παίζουν παιχνίδια. Και τα παιχνίδια αυτά είναι βρώμικα. Θέλουν να καλλιεργήσουν τη ρήξη, το σενάριο του Grexit, θέλουν να υπονομεύσουν την ελληνική πλευρά και να ταπεινώσουν την ελληνική κυβέρνηση», είπε ο κ. Παπαδημούλης και πρόσθεσε ότι «απάντηση σε αυτούς, δίνει σημερινό άρθρο του Spiegel, που λέει ότι- ενδεχομένως μόνο για τη Γερμανία- το κόστος ενός Grexit θα είναι ένα τρισεκατομμύριο ευρώ και θα βάλει όλη την Ευρωζώνη, αλλά και την παγκόσμια οικονομία σε αχαρτογράφητα νερά».

Ο κ. Παπαδημούλης όσον αφορά την επιστολή των 22 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε :«Την κατάθεση νομοσχεδίου για το θέμα της επαναφοράς των συλλογικών συμβάσεων εξήγγειλε πρόσφατα στη Βουλή ο πρωθυπουργός. Το ξέρω ότι η κριτική η οποία ασκείται είναι και εκ των έσω πολύ έντονη, αλλά δεν συμφωνώ με το να τα βάλουμε όλα σε ένα τσουβάλι», είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top