Σόιμπλε: «Η Μέρκελ προσπαθεί να νουθετήσει τον Τσίπρα, αλλά αυτό δεν έχει αποφέρει καρπούς»

«Μην ακούτε τις φήμες για πρόοδο στις συζητήσεις με την Ελλάδα»

Σόιμπλε: «Η Μέρκελ προσπαθεί να νουθετήσει τον Τσίπρα, αλλά αυτό δεν έχει αποφέρει καρπούς»

​Ο Βόλφανγκ Σόιμπλε… ξαναχτύπησε λίγο πριν την κρίσιμη συνάντηση της Γερμανίδας καγκελάριου Α. Μέρκελ με τον Έλληνα πρωθυπουργό, θέλοντας να κρατήσει χαμηλά τον πήχη των προσδοκιών από τη σημερινή συνάντηση και να υπογραμμίσει για μια ακόμα φορά την σκληρή γραμμή που ο ίδιος υποστηρίζει απέναντι στην Ελλάδα.

Όπως μετέδωσε το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, μιλώντας στους βουλευτές του κόμματός του, τους συμβούλευσε να μην ακούν τις φήμες περί προόδου στις συζητήσεις με την Ελλάδα, προσθέτοντας ότι δεν υπήρξε τίποτα καινούργιο κατά τη συνάντησή του με τον Γ. Βαρουφάκη.

«Μην αφήνετε να σας τρελάνουν με νέες αστήρικτες φήμες από την Αθήνα ή από αλλού, περί προόδου των συνομιλιών ή περί νέων λύσεων», φέρεται να δήλωσε ο κ. Σόιμπλε.

Μάλιστα συμπλήρωσε με νόημα ότι η Άνγκελα Μέρκελ προσπαθεί να νουθετήσει την Ελλάδα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

«Όλοι σας παρακολουθείτε πως προσπαθεί η καγκελάριος να νουθετήσει τον Τσίπρα. Αλλά αυτό δεν έχει αποφέρει καρπούς», φέρεται να είπε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι όση ώρα μιλούσε η Α. Μέρκελ κουνούσε επιδοκιμαστικά το κεφάλι της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top