Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης

"Καταθέσαμε ουσιαστικές προτάσεις. Δεν εξετάζουμε πρόωρες κάλπες"

Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης

​Την άποψη ότι τώρα βρισκόμαστε στο πιο ουσιαστικό και κρίσιμο σημείο των διαπραγματεύσεων και ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να παίξει έναν ουσιαστικό ρόλο στήριξης της κυβερνητικής προσπάθειας, εξέφρασε στην πολιτική Γραμματεία του κόμματος, ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε για τις εξελίξεις στη διαπραγμάτευση, όπως αυτές διαμορφώνονται μετά και την κατάθεση των συμπληρωματικών προτάσεων της κυβέρνησης, αναφορικά με το δημοσιονομικό κενό και το χρέος.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο κ.Τσίπρας τόνισε, ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει προχωρήσει στην κατάθεση ουσιαστικών προτάσεων, που μπορούν να δώσουν μια βιώσιμη λύση.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο πρωθυπουργός έδωσε έμφαση στη σημασία του λαϊκού παράγοντα στη διαμόρφωση των εξελίξεων, εκτιμώντας, ότι η στήριξη της κυβέρνησης από τη συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, αποτελεί και το πιο ισχυρό όπλο της χώρας στη διαπραγμάτευση.

Πηγές του Μαξίμου, τόνισαν ότι ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε, ότι η κυβέρνηση έχει μια νωπή και ισχυρή λαϊκή εντολή, την οποία και εφαρμόζει και δεν εξετάζει σενάρια εκλογών.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Δείτε επίσης:

Η Ελλάδα κατέθεσε νέα πρόταση στους δανειστές

Λέξη προς λέξη εξετάζει τις προτάσεις της Αθήνας η Κομισιόν-Δεν έχει μαλακώσει ακόμη ο Γιούνκερ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top