Μαξίμου: «Καταθέσαμε δύο συμπληρωματικά κείμενα προτάσεων και περιμένουμε»

«Η ανταλλαγή απόψεων με τους θεσμούς συνεχίζεται»

​Δύο είναι τελικά τα συμπληρωματικά κείμενα προτάσεων που κατέθεσαν χθες στον Πιερ Μοσκοβίσι ο υπουργός Επικρατείας, Ν. Παππάς και ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Ε. Τσακαλώτος, σύμφωνα με πηγές του Μαξίμου.

Όπως τονίζουν η ελληνική κυβέρνηση, μετά την έκφραση αντίθεσης απ’ όλα τα ελληνικά κόμματα στην πρόταση των θεσμών, συνεχίζει την διαπραγμάτευση σε πολιτικό επίπεδο, στη βάση της πρότασης που τους έχει καταθέσει.

«Στην κατεύθυνση αυτή παρέδωσε χθες στον Επίτροπο Πιέρ Μοσκοβισί δύο συμπληρωματικά κείμενα προτάσεων με στόχο αφενός να κλείσει η διαφορά στο δημοσιονομικό με εναλλακτικές προτάσεις, και αφετέρου να προσδιοριστεί ένα εφικτό σχέδιο βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους», τονίζουν οι ίδιες πηγές και καταλήγουν σημειώνοντας ότι η ελληνική πλευρά θα συνεχίσει την ανταλλαγή απόψεων με τους θεσμούς σε πολιτικό επίπεδο, περιμένοντας με ενδιαφέρον την επίσημη τοποθέτησή τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top