Σκληρή επίθεση Παπανδρέου σε Ιγνατίου για το βιβλίο του για το Μνημόνιο: Είσαι ψεύτης!

«Ο ελληνικός λαός σας έχει κρίνει, εξοχότατε» απαντά ο δημοσιογράφος

Σκληρή επίθεση Παπανδρέου σε Ιγνατίου για το βιβλίο του για το Μνημόνιο: Είσαι ψεύτης!

Σκληρή επίθεση στον Μιχάλη Ιγνατίου με αφορμή την προδημοσίευση ενός αποσπάσματος από το νέο του βιβλίο, το οποίο αναφέρεται στο πως θα μπορούσε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να είχε αποφύγει το πρώτο Μνημόνιο, εξαπολύει ο Γιώργος Παπανδρέου.

«Ψεύτες, συκοφάντες, πληρωμένοι κονδυλοφόροι, προπηλακισμοί, στημένα δημοσιεύματα και δήθεν αποκαλύψεις, δεν με αγγίζουν και το κυριότερο, δεν με πτοούν. Θα με βρίσκουν πάντα απέναντί τους» τον��ζει ο πρόεδρος του Κινήματος.

«Ο κ. Ιγνατίου προστίθεται σε όσους προστατεύουν συγκεκριμένα πρόσωπα και τις εγκληματικές τους πολιτικές, που είχαν τεράστιες ευθύνες για την κρίση. Και συγκεκριμένα, τις κυβερνήσεις Καραμανλή» ισχυρίζεται ο ίδιος.

«Ο ελληνικός λαός σας έχει κρίνει, εξοχότατε» απαντά ο δημοσιογράφος

«Αν περίμενε, ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ, να διαβάσει το βιβλίο πριν τοποθετηθεί, θα βρισκόταν στη δυσάρεστη θέση να παραδεχθεί ότι το κεφάλαιο για τον κ. Καραμανλή είναι πιο αυστηρό από αυτό που τον αφορά. Βιάστηκε και εκτέθηκε» αναφέρει ο δημοσιογράφος σε απάντησή του στον πρώην πρωθυπουργό.

«Περισσότερο από κάθε βιβλίο, από κάθε δημοσίευμα, από κάθε αποκάλυψ��, σημασία έχει η γνώμη του ίδιου του ελληνικού λαού, ο οποίος κρίνει και τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους» προσθέτει ο ίδιος και καταλήγει: «Ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ, πήρε μια γεύση στις τελευταίες εκλογές. Εκτός αν δεν αντιλήφθηκε ούτε αυτό το ξεκάθαρο μήνυμα. Ο ελληνικός λαός έκρινε την πρωθυπουργία του».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top