Ένταση στην Βουλή: Κωνσταντοπούλου και Θεοδωράκης λογομάχησαν-ΒΙΝΤΕΟ

Για τον Ψαριανό και τις γερμανικές αποζημιώσεις η αντιπαράθεση

Ένταση στην Βουλή: Κωνσταντοπούλου και Θεοδωράκης λογομάχησαν-ΒΙΝΤΕΟ

​Άναψαν τα αίματα το βράδυ της Παρασκευής στην Βουλή κατά την διάρκεια της συζήτησης για τις διαπραγματεύσεις, όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε μια παρατήρηση στον βουλευτή του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, Γ.Ψαριανό, την ώρα, που στο βήμα βρισκόταν, ο κ.Σταύρος Θεοδωράκης.

«Κύριε Ψαριανέ μην κάνετε χειρονομίες» είπε η πρόεδρος της Βουλής, προκαλώντας την αντίδραση του κ.Θεοδωράκη.

«Κυρία Κωνσταντοπούλου… το έχετε αποδείξει και στο παρελθόν και δεν πρέπει να εκτίθεστε... έχετε ένα πρόβλημα με την όραση σας στα άκρα δεξιά... Δεν τα προσέχετε πολύ» σχολίασε ο επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, με την κα Κωνσταντοπούλου να περνά στην αντεπίθεση.

«Αναμένω κύριε Θεοδωράκη να συμμετάσχει το κόμμα σας στην επιτροπή για την διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων, γιατί έχετε ένα σοβαρό πρόβλημα να συμμετάσχετε σε αυτή τη διεκδίκηση, που ανάγεται στα εγκλήματα των ναζί στην χώρα μας» είπε η πρόεδρος της Βουλής.

«Αυτό που κάνετε είναι απαράδεκτο» της ανταπάντησε ο κ.Θεοδωράκης, τονίζοντας ότι έθεσε ο ίδιος στο Βερολίνο το θέμα του κατοχικού δανείου.

«Δεν είπα άλλα έξω και άλλα μέσα (σσ στη χώρα) για εσωτερική κατανάλωση», πρόσθεσε ο κ.Θεοδωράκης, αφήνοντας αιχμές περί δικαιωμάτων των γυναικών, που «θα θυμίσει άλλη φορά στην κ. Κωνσταντοπούλου».

Από την πλευρά της, η κα Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι η μόνη επιτροπή στην οποία δεν συμμετέχει το Ποτάμι είναι αυτή, για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών, κάτι που χαρακτήρισε ανεξήγητο.

ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΥΛΗ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top