Π. Παυλόπουλος: «Όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις πρέπει να είναι ενωμένες»

Μήνυμα ενότητας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Π. Παυλόπουλος: «Όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις πρέπει να είναι ενωμένες»

​Μήνυμα ενότητας έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Π. Παυλόπουλος κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ στη μνήμη του Ανδρέα Χριστοδουλίδη.

«Να μην ξεχνάμε ιδίως στις μέρες μας, αυτές τις κρίσιμες μέρες, ακολουθώντας το παράδειγμά του, ότι στα μεγάλα και τα σημαντικά, και εν όψει της υπηρέτησης του δημόσιου συμφέροντος και του συμφέροντος του τόπου, όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις πρέπει να είναι ενωμένες πέρα και έξω από τις οποιεσδήποτε πολιτικές τους διαφορές και αυτό ακριβώς μας διδάσκει σήμερα εντός και εκτός Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, η μνήμη του Ανδρέα Χριστοδουλίδη», είπε ο κ. Παυλόπουλος και συνέχισε:

«Τιμάμε αναδρομικά σήμερα τη μνήμη του Ανδρέα Χριστοδουλίδη, αλλά θα ήταν καλύτερα όμως όταν είναι στις καλύτερες στιγμές τους και μπορούν να προσφέρουν, τότε ακριβώς να τους δίνουμε τη δυνατότητα να κ��νουν αυτό που μπορούν. Αναδρομικές συγγνώμες δεν είναι ό,τι καλύτερο».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρόσθεσε επίσης ότι ο Α. Χριστοδουλίδης δίδαξε την αλήθεια στη δημοσιογραφία και οραματίστηκε έναν οργανισμό «που ξεπερνά τα ελληνικά σύνορα και μεταφέρει την έννοια της είδησης και της αλήθειας έξω από τα σύνορα της Ελλάδος».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top