ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ STAR: Τρελό σκηνικό με τον Τόμσεν στην πενταμερή συνάντηση στο Βερολίνο-ΒΙΝΤΕΟ

Η πρόταση του για την Ελλάδα εκνεύρισε την Μέρκελ

​Καυτό παρασκήνιο από την πενταμερή συνάντηση για την Ελλάδα που είχαν πρόσφατα στο Βερολίνο τα μεγάλα "κεφάλια" των δανειστών αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα, ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Στην συνάντηση της Γερμανίδας καγκελάριου Μέρκελ, του Γάλ��ου προέδρου Ολάντ και του προέδρου της Κομισιόν, Γιούνκερ με τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ντράγκι και τη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Λαγκάρντ στη γερμανική πρωτεύουσα, ήταν και ο επικεφαλής του Τμήματος Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του ΔΝΤ, Πολ Τόμσεν!

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε μάλιστα ο εκδότης της Real News και σχολιαστής του κεντρικού δελτίου του Star, o κ.Τόμσεν, υποστήριξε «το πρωτογενές πλεόνασμα για το 2015 να είναι 2% και όχι 1%, όπως ζητά η Αθήνα. Αν αποφασίσετε να είναι 1%, θα πρέπει να μειώσετε το χρέος, ώστε να μπορεί να αντέξει η ελληνική οικονομία».

Σύμφωνα πάντως με τον κ.Χατζηνικολάου, η κα Μέρκελ όχι μόνο δεν αποδέχτηκε την πρόταση του Τόμσεν, αλλά φαίνεται ότι ο επικεφαλής του ΔΝΤ κατάφερε να εκνευρίσει την γερμανίδα καγκελάριο, η οποία τον "πέταξε έξω" από την σύσκεψη με αυστηρή ευγένεια.

Ο κύριος Τόμσεν, όπως είπε ο κ.Χατζηνικολάου, σηκώθηκε από το τραπέζι των συζητήσεων... κατακόκκινος και βγήκε εκτός σύσκεψής, μετά από την φράση της κας Μέρκελ «κύριε Τόμσεν αυτά θα τα συζητήσουμε με την κα Λαγκάρντ».

BINTEO STAR