ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ STAR: Τρελό σκηνικό με τον Τόμσεν στην πενταμερή συνάντηση στο Βερολίνο-ΒΙΝΤΕΟ

Η πρόταση του για την Ελλάδα εκνεύρισε την Μέρκελ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ STAR: Τρελό σκηνικό με τον Τόμσεν στην πενταμερή συνάντηση στο Βερολίνο-ΒΙΝΤΕΟ

​Καυτό παρασκήνιο από την πενταμερή συνάντηση για την Ελλάδα που είχαν πρόσφατα στο Βερολίνο τα μεγάλα "κεφάλια" των δανειστών αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα, ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Στην συνάντηση της Γερμανίδας καγκελάριου Μέρκελ, του Γάλ��ου προέδρου Ολάντ και του προέδρου της Κομισιόν, Γιούνκερ με τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ντράγκι και τη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Λαγκάρντ στη γερμανική πρωτεύουσα, ήταν και ο επικεφαλής του Τμήματος Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του ΔΝΤ, Πολ Τόμσεν!

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε μάλιστα ο εκδότης της Real News και σχολιαστής του κεντρικού δελτίου του Star, o κ.Τόμσεν, υποστήριξε «το πρωτογενές πλεόνασμα για το 2015 να είναι 2% και όχι 1%, όπως ζητά η Αθήνα. Αν αποφασίσετε να είναι 1%, θα πρέπει να μειώσετε το χρέος, ώστε να μπορεί να αντέξει η ελληνική οικονομία».

Σύμφωνα πάντως με τον κ.Χατζηνικολάου, η κα Μέρκελ όχι μόνο δεν αποδέχτηκε την πρόταση του Τόμσεν, αλλά φαίνεται ότι ο επικεφαλής του ΔΝΤ κατάφερε να εκνευρίσει την γερμανίδα καγκελάριο, η οποία τον "πέταξε έξω" από την σύσκεψη με αυστηρή ευγένεια.

Ο κύριος Τόμσεν, όπως είπε ο κ.Χατζηνικολάου, σηκώθηκε από το τραπέζι των συζητήσεων... κατακόκκινος και βγήκε εκτός σύσκεψής, μετά από την φράση της κας Μέρκελ «κύριε Τόμσεν αυτά θα τα συζητήσουμε με την κα Λαγκάρντ».

BINTEO STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top