Απάντηση Καμμένου για τα έξοδα στο ταξίδι στο ΗΠΑ

Κάνει λόγο για «σπέκουλα που συνεχίζεται»

Απάντηση Καμμένου για τα έξοδα στο ταξίδι στο ΗΠΑ
Με αφορμή τις ερωτήσεις του Ποταμιού και του ΠΑΣΟΚ που κατατέθηκαν στη Βουλή, σχετικά με τα έξοδα της διαμονής του στις HΠΑ, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος έκανε λόγο για «σπέκουλα» που «συνεχίζεται»" και κατέστησε σαφές ότι θα εισπράξει όλα τα ποσά των αγωγών που έχουν κατατεθεί εναντίον των ήδη καταδικασμένων συκοφαντών».

Ο υπουργός Άμυνας συγκεκριμένα ανέφερε ότι «αντιλαμβάνομαι τη λογική του ΠΑΣΟΚ να θεωρεί ότι οι πολιτικοί πληρώνουν τα προσωπικά τους έξοδα με δημόσιο χρήμα όπως έκαναν πάντα τα στελέχη του. Όμως δεν ισχύει για όλους. Επειδή συνεχίζεται η σπέκουλα, ως υπουργός Εθνικής 'Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πληρώνω τα προσωπικά μου έξοδα με την πιστωτική κάρτα μου, η οποία είναι στο όνομα μου και κατατίθεται στο πόθεν έσχες μου από το 1999 και δεν χρεώνω το δημόσιο ταμείο».

Όπως είπε ο κ Καμμένος «δεν δίνω λογαριασμό που πληρώνω για προσωπικά μου έξοδα. Δε χρεώνω στο δημόσιο τα ταξίδια μου και η παραμονή που πληρώνει το κράτος περιορίζεται στο ελάχιστο τίμημα που προβλέπεται, 300 δολάρια τη βραδιά. Δηλώνω δε ότι θα εισπράξω όλα τα ποσά των αγωγών που έχουν κατατεθεί εναντίον των ήδη καταδικασμένων συκοφαντών. Όσον αφορά το Ποτάμι, μάλλον παρασύρθηκε από τα ποσά που πλήρωναν από το δημόσιο χρήμα υπουργοί στην ταβέρνα του προέδρου τους». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top