Β. Οικονόμου: «Θα κλάψουν μανούλες»

«Ο κ. Τσίπρας πρέπει να φέρει μια έντιμη συμφωνία»

​«Θα κλάψουν μανούλες», είπε ο βουλευτής της ΝΔ, Β. Οικονόμου στην εκπομπή Live U του Star, αν ο πρωθυπουργός δεν φέρει σύντομα μια έντιμη συμφωνία με τους δανειστές.

«Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης είναι αυτό που ακούγεται από χθες το βράδυ τότε... θα κλάψουν μανούλες», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του ίδιου του Α. Τσίπρα για την αβεβαιότητα που κυριαρχεί στη χώρα τους τελευταίους πέντε μήνες.

«Ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να φέρει το αποτέλεσμα αυτής της πεντάμηνης ταλαιπωρίας που έχει υποβάλλει τη χώρα. Αν είναι το αποτέλεσμα αυτά που μαθαίνουμε, πραγματικά θα κλάψουν μανούλες να το πω έτσι λαϊκά για να με καταλάβει και ο τελευταίος και ο πιο απλός άνθρωπος που με ακούει. Θα κλάψουν μανούλες, αν είναι το αποτέλεσμα αυτό που ακούμε. Και εκεί θα κρίνουμε όλοι και θα αποφασίσουμε όλοι σύμφωνα με τα πεπραγμένα του αντρός», πρόσθεσε.

Μάλιστα όταν η Π. Τσαπανίδου του ζήτησε να γίνει πιο συγκεκριμένος και να εξηγήσει τι εννοεί, ο βουλευτής της ΝΔ είπε:

«Εδώ δεν ξέρει ο ίδιος ο Τσίπρας τι θα γίνει το απόγευμα και θέλετε εγώ να σας πω τι θα γίνει σε ένα μήνα ή δυο μήνες»;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top