ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ: βουλευτές μαζεύουν υπογραφές για έκτακτη σύγκλιση ΚΟ

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ: βουλευτές μαζεύουν υπογραφές για έκτακτη σύγκλιση ΚΟ

​Υπογραφές μαζεύουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θεωρώντας ότι πρέπει να ενημερωθούν σύντομα μετά τις πληροφορίες και τα σενάρια για εκλογές και υπογραφή συμφωνίας με επώδυνα μέτρα…

Ο Μανώλης Γλέζος προτείνει να παγώσουν οι πληρωμές προς τους δανειστές για ένα χρόνο, μέχρι να γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους, καθώς θεωρεί ότι οι βουλευτές δεν θα ψηφίσουν την συμφωνία.

«Πιστεύω από τα στοιχεία που έχω, ότι δεν πρόκειται να περάσει η συμφωνία από τη Βουλή» είπε ο Μ. Γλέζος στον real fm.

Η αριστερή πλατφόρμα παραμένει πιστά στη σκληρή γραμμή με αλλεπάλληλα άρθρα.

O Δημήτρης Στρατούλης, υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων δήλωσε: «Αν επιμείνουν σε νέο μνημόνιο, δεν θα υπογράψουμε και θα πάμε σε ��κλογές. Αν επικρατήσει η λογική της Λαγκάρντ και του Σόιμπλε τότε θα έχουμε πολιτικό πραξικόπημα, θα πρόκειται για τελεσίγραφο».

Οι υπέρμαχοι της ρήξης ζητούν εκλογές για να αποφύγουν μια επώδυνη συμφωνία, όμως ο Δημήτρης Παπαδημούλης ζητά από τον Τσίπρα να τις προκαλέσει αλλά για τον αντίθετο λόγο. Εάν περάσει η συμφωνία χωρίς τις ψήφους της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες χαρακτηρίζουν προσωπικές απόψεις τα όσα λέει ο Νίκος Νικολόπουλος για εκλογές στις 28 Ιουνίου, ενώ ο Πάνος Καμμένος από την Κάντανο που βρίσκεται για την 74 επέτειο του Ολοκαυτώματος, δήλωσε πως τις διαπραγματεύσεις έχει αναλάβει προσωπικά ο πρωθυπουργός και πως οι θηριωδίες του ναζισμού δεν κατάφεραν να λυγίσουν ένα έθνος που μάχεται για την ανεξαρτησία του.

Εντύπωση προκάλεσε πάντως η δήλωση του προέδρου του εμπορικού και βιοτεχνικού επιμελητηρίου στην βουλή ότι το μνημόνιο μοιάζει με παράδεισο σε σχέση με την δραχμή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top