Ποτάμι: "Πόσο και σε ποιον κόστισε η επίσκεψη Καμμένου στις ΗΠΑ;"

Ερώτηση από τους Δανέλλη και Ψαριανό στη Βουλή

Ποτάμι: "Πόσο και σε ποιον κόστισε η επίσκεψη Καμμένου στις ΗΠΑ;"
Ερώτηση σχετικά με τον θόρυβο που προκλήθηκε για τις δαπάνες διαμονής από την τελευταία επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κου Πάνου Καμμένου στην Ουάσινγκτον κατέθεσε σήμερα το Ποτάμι και συγκεκριμένα οι βουλευτές Σπ. Δανέλλης και Γρηγόρης Ψαριανός.

Το Ποτάμι τονίζει ότι «στις σημερινές συνθήκες ακραίας αγωνίας για το μέλλον της χώρας μας και της οικονομικής ασφυξίας εκατομμυρίων πολιτών οι συνήθειες ανθρώπων – πολλώ δε μάλλον – Υπουργών, που παραπέμπουν σε παλιότερες εποχές χλιδής και σπατάλης αποτελούν πρόκληση για το δημόσιο αίσθημα».

Ανάμεσα σε άλλα οι βουλευτές ζητούν να μάθουν από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας ποιος ήταν ο σκοπός του ταξιδιού στις Η.Π.Α., πόσα ήταν τα μέλη της αποστολής, το είδος των αρμοδιότητων που επιφορτίστηκαν καθώς και το ακριβές ποσό που κόστισε η εν λόγω αποστολή στον κρατικό προϋπολογισμό.

Με ενδιαφέρον επίσης, δηλώνουν ότι αναμένουν οι βουλευτές την απάντηση του κ. Υπουργού σχετικά με το όνομα του ιδιοκτήτη της πιστωτικής κάρτας που χρεώθηκε ένα σημαντικό μέρος της συνολικής δαπάνης του ταξιδιού.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top