Καμμένος: Οι διαπραγματεύσεις πάνε καλά, θα καταλήξουμε σε συμφωνία

«Ο πρωθυπουργός έχει αναλάβει ο ίδιος τις διαπραγματεύσεις»

Βέβαιος για την τελική συμφωνία Ελλάδας-δανειστών εμφανίστηκε ο Πάνος Καμμένος.

«Οι διαπραγματεύσεις πάνε καλά. Θέλω να σας πω ότι οι διαπραγματεύσεις θα γίνουν με βάση τη λαϊκή εντολή που έχει δοθεί. Ο πρωθυπουργός ο ίδιος έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις και είμαι βέβαιος ότι θα καταλήξουμε σε συμφωνία προς όφελος του ελληνικού λαού» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας από τα Χανιά όπου παραβρέθηκε σε εκδήλωσης μνήμης για τα 74 χρόνια της καταστροφής της Κανδάνου από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής.

Ο ίδιος, αναφερόμενος στην επέτειο του ολοκαυτώματος της Κανδάνου: «Σήμερα εδώ στην Κάνδανο τιμούμε τους νεκρούς της Γερμανικής θηριωδίας. Κατάσφαξαν ένα ολόκληρο χωριό. Νόμιζαν ότι ξερίζωσαν την Κάνδανο. Αλλά η Κάνδανος ξαναρίζωσε μαζί με τους ανθρώπους της. Γιατί οι θηριωδίες του ναζισμού δεν καταφέρνουν ποτέ να εξαλείψουν ένα έθνος το οποίο μάχεται για την αξιοπρέπεια του για την εθνική του κυριαρχία και την εδαφική του ακεραιότητα. Όσοι και αν προσπάθησαν να χτυπήσουν τον ελληνισμό είτε με πολεμικά μέσα , είτε με οικονομικά μέσα να ξέρουν ότι αυτός ο τόπος δεν παραδίδεται ποτέ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top