Crash test αύριο για την κυβέρνηση: Συγκαλείται η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Αναμένονται έντονες αντιδράσεις για την επικείμενη συμφωνία από βουλευτές

Crash test αύριο για την κυβέρνηση: Συγκαλείται η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

​Ένα πρώτο crash test θα περάσει αύριο η κυβέρνηση, καθώς όπως αποκάλυψε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Φίλης, αύριο θα συγκληθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος για να ενημερωθεί για την πορεία της διαπραγμάτευσης και το περιεχόμενο της συμφωνίας.

Μετά μάλιστα από το θόρυβο που προκλήθηκε από την είδηση ότι μαζεύονται υπογραφές από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούν την έκτακτη σύγκλιση της ΚΟ, ο κ. Φίλης, θέλοντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις έκανε λόγο για ομόφωνη απόφαση του προεδρείου της κοινοβουλευτικής ομάδας σε συνεννόηση με την κυβέρνηση.

«Είναι απόφαση, δεν είναι αίτημα ότι θα συζητήσουμε αναλυτικά το κείμενο της συμφωνίας. Θα γίνει μια προγραμματισμένη συζήτηση», είπε ο κ. Φίλης στην πρωινή εκπομπή του Mega και σημείωσε ότι οι υπογραφές που συγκεντρώθηκαν για τη σύγκλιση της ΚΟ δεν λειτουργούν αντιπαραθετικά.

Το κλίμα πάντως στη συνεδρίαση αναμένεται να είναι βαρύ, μιας και δεν είναι λίγοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν εκφράσει ενστάσεις και μιλούν για «συνολική οπισθοχώρηση» από τις προεκλογικές εξαγγελίες του κόμματος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top