Στα «κάγκελα» η αντιπολίτευση για τα σενάρια εκλογών

Πρόταση νόμου για κατάργηση του bonus των 50 εδρών από το ΠΑΣΟΚ

Στα «κάγκελα» η αντιπολίτευση για τα σενάρια εκλογών
Τις αντιδράσεις των περισσότερων κομμάτων της αντιπολίτευσης προκαλούν τα σενάρια εκλογών, με αφορμή δηλώσεις αξιωματούχων του ΣΥΡΙΖΑ, όπως π.χ. των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Φίλη και των ΑΝΕΛ Ν. Νικολόπουλου σήμερα κ.α.

Όχι εκλογές, αλλά συνεννόηση και αλλαγή πολιτικής για να σωθεί η χώρα, ζητά η Ν.Δ., με δήλωση του εκπροσώπου της Κ. Καραγκούνη, ενώ η Όλγα Κεφαλογιάννη επισήμανε ότι το
θέμα δεν είναι η υπογραφή της συμφωνίας, αλλά η υλοποίησή της.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης σχολίασε τα περί σχεδίου συμφωνίας που φέρεται να έστειλε χθες η Αθήνα στους δανειστές, ενώ πρόταση νόμου για εφαρμογή της απλής αναλογικής και κατάργησης του μπόνους των 50 εδρών στο πρώτο κόμμα, καταθέτει το ΠΑΣΟΚ.

«Το θράσος και η κοροϊδία ξεπέρασαν κάθε όριο. Τη στιγμή που η κυβέρνηση συζητάει συμφωνία με νέα σκληρά μέτρα, ζητάει από το λαό να “χορτάσει” με περηφάνια, επειδή δήθεν “για πρώτη φορά γίνεται διαπραγμάτευση”» υποστηρίζει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του.

«Οι τοκογλύφοι πιστωτές ολοκληρώνουν το σχέδιο διάλυσης της οικονομίας μας και υφαρπαγής του εθνικού μας πλούτου και η υποτακτική τους συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ εξαπατά τους Έλληνες και οδηγεί την χώρα στο τρίτο καταστροφικό Μνημόνιο» υποστηρίζει στην δική της ανακοίνωση η Χρυσή Αυγή. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top