Μ. Βορίδης: «Κάθε συμφωνία είναι καλύτερη από τη μη συμφωνία»

«Το περιεχόμενό της αποτελεί αντικείμενο πολιτικής κριτικής»

​Την θέση ότι «κάθε συμφωνία είναι καλύτερα από τη μη συμφωνία», εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ, Μ. Βορίδης στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου στον Real Fm.

Διευκρίνισε πάντως ότι «αυτή η θέση απαντά στο ερώτημα “να κάνουμε ή να μην κάνουμε συμφωνία;”, “να κάνουμε συμφωνία ή να πάμε στη δραχμή;”. Σε αυτό το ερώτημα η απάντηση είναι να κάνουμε συμφωνία. Όμως, από εκεί και πέρα το βάρος της συμφωνίας, το περιεχόμενό της, προφανώς αποτελεί αντικείμενο πολιτικής κριτικής και δεν είναι όλες οι συμφωνίες ίδιες. Ούτε όλες οι συμφωνίες υποχρεωτικά, ας το πω, αν τις διαπραγματευόταν κάποιος άλλος, θα έφερνε την ίδια συμφωνία».

Εξήγησε μάλιστα ότι «οι συμφωνίες αυτές έχουν ιδεολογικοπολιτικά προτάγματα μέσα. Αλλιώ�� διαπραγματεύεται η κυβέρνηση της Αριστεράς, αλλιώς διαπραγματευόταν η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά. Άλλες προτεραιότητες βάζει η κυβέρνηση της Αριστεράς, άλλες προτεραιότητες βάζει η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά στη διαπραγμάτευση αυτή. Επομένως, δεν είναι χωρίς ιδεολογικοπολιτικό πρόσημο το περιεχόμενο της συμφωνίας. Σε αυτό θα τοποθετηθεί η ΝΔ. Με βάση το περιεχόμενό της».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top