Το μήνυμα Ταίπρα για τις Πανελλαδικές: Συγχαρητήρια σε όσους πέτυχαν αλλά & σε όσους σκόνταψαν

«Το πιο σημαντικό είναι να σηκώνεσαι και να προχωράς»

Το μήνυμα Ταίπρα για τις Πανελλαδικές: Συγχαρητήρια σε όσους πέτυχαν αλλά & σε όσους σκόνταψαν
Τα συγχαρητήρια του σε όσους μαθητές αισθάνονται ότι πέτυχαν αλλά και όσους αισθάνονται ότι σκόνταψαν, έδωσε ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στις Πανελλαδικές εξετάσεις που ολοκληρώθηκαν σήμερα για τα γενικά λύκεια.
Μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε και ένα μήνυμα στους δεύτερους, λέγοντας πως «το πιο σημαντικό όταν σκοντάφτεις είναι να σηκώνεσαι και να προχωράς».
Ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι οι Πανελλαδικές είναι από τους πιο πετυχημένους και αδιάβλητους θεσμούς στην Ελλάδα και εξήγησε ότι η κυβέρνηση θέλει να αναβαθμίσει το πλαίσιο τους ώστε η δοκιμασία αυτή να μεταβληθεί «σε μια δοκιμασία που “μετρά” τις δυνατότητες και όχι τη στιγμή».
Ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ότι για την κυβέρνηση το υπουργείο Παιδείας είναι από τα πλέον σημαντικά για την κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας πως θα κρίνει σε βάθος 4ετίας το αν πέτυχε τους στόχους της.
Τέλος, ο πρωθυπουργός επεσήμανε πως η κυβέρνηση θέλει να δημιουργήσει τις συνθήκες που θα κρατήσουν το δυναμικό των νέων επιστημόνων στην Ελλάδα, ενώ υπογράμμισε ότι ζήτησε από την ηγεσία του υπουργείου προγραμματισμό σχεδίου δράσεως αλλά και απολογισμό σε μηνιαία βάση.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top