Τσακαλώτος στο Star: ο κόσμος δεν πρέπει να ανησυχεί

Αλλά δεν δεσμεύθηκε για περιεχόμενο και χρόνο συμφωνίας

Μεταξύ «μη ανησυχίας» αλλά και… «μη αισιοδοξίας» φάνηκε να βρίσκεται ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Ευκλείδης Τσακαλώτος, απαντώντας κατά την προσέλευσή του στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να συμμετάσχει στη σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου και άλλων υπουργών της κυβέρνησης υπό τον Αλέξη Τσίπρα, όσον αφορά τις τελευταίες πληροφορίες για συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και εταίρων.
«Δεν έχουμε ακόμη πληροφορίες για αυτά» αρκέσθηκε αρχικά να πει ο επικεφαλής της ελληνικής ομάδας διαπραγμάτευσης στο Star και στον Βαγγέλη Γκούμα σχετικά με το αν έχει σταλεί κείμενο συμφωνίας στην κυβέρνηση της χώρας μας, ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε «θα δούμε». Την ίδια ακριβώς απάντηση («θα δούμε»), έδωσε ο κ. Τσακαλώτος και στο ερώτημα αν θα υπάρξει τελικά συμφωνία μέχρι την Παρασκευή.
Στην ερώτηση όμως για το αν «ο κόσμος πρέπει να ανησυχεί;» απάντησε κατηγορηματικά με ένα «όχι, γιατί να ανησυχεί;».
Ο επικεφαλής της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας δεν θέλησε όμως και να δεσμευθεί για το αποτέλεσμα, καθώς στην ερώτηση «είστε αισιόδοξος;», απέφυγε να απαντήσει.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top