Κουίκ: Θέμα ημερών η αναγγελία μιας συμφωνίας

Τι δήλωσε για την Παναρίτη

Κουίκ:  Θέμα ημερών η αναγγελία μιας συμφωνίας
«Είναι θέμα ημερών η αναγγελία μιας συμφωνίας. Ενός έντιμου συμβιβασμού. Στο τέλος της τετραετίας θα αποδώσουμε λογαριασμό με το κεφάλι ψηλά. Θα έχουμε κάνει πράξη αυτά που υποσχεθήκαμε» δήλωσε ο υφυπουργός Επικρατείας για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Τέρενς Κουίκ, από τη Λευκάδα όπου παρέστη ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού στις εκδηλώσεις για την προστάτιδα του νησιού Παναγία Φανερωμένη.

Στην ερώτηση «αν έχει κάποιο σχόλιο για το θέμα της κ. Παναρίτη», ο κ. Κουίκ είπε ότι σε ανάλογη ερώτηση στην Κεφαλονιά απάντησε ότι δεν θα ήθελε να κάνει κάποιο σχόλιο, επειδή είναι μέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

Πρόσθεσε όμως ο ίδιος (προτού γίνει γνωστή η «απόσυρση» της κ. Παναρίτη από την εκπροσώπηση της Ελλάδας στο ΔΝΤ), ότι «παρ' όλα αυτά, όμως, οφείλω να σας πω ότι ως Ανεξάρτητος Έλληνας δεν με καλύπτει η τοποθέτησή της στο ΔΝΤ. Θα διευκόλυνε αν η ίδια απέσυρε το διορισμό της. Αν δεν το κάνει, θα πρέπει να αναληφθούν κυβερνητικές πρωτοβουλίες». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top