Ούτε ένας υπουργός δεν πάτησε σήμερα το πόδι του στη Βουλή για να απαντήσει σε ερωτήσεις

Ενοχλημένο το προεδρείο από τις ηχηρές απουσίες

Ούτε ένας υπουργός δεν πάτησε σήμερα το πόδι του στη Βουλή για να απαντήσει σε ερωτήσεις

​Μπορεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου να έχει απειλείσει υπουργούς και βουλευτές ότι οι αδικαιολόγητες απουσίες τους θα τους στοιχίσουν στην τσέπη τους, φαίνεται όμως ότι το αυτί τους δεν ιδρώνει, αφού σήμερα είχε προγραμματιστεί να συζητηθούν δέκα ερωτήσεις και τελικά δεν συζητήθηκε ούτε μισή, λόγω απουσίας των αρμόδιων υπουργών.

Συγκεκριμένα, εννέα από τις δέκα ερωτήσεις αφορούσαν στο υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ενώ η μία ήταν για τον υπουργό Επικρατείας, Ν. Παππά.

Όμως δυστυχώς, ούτε ο κ. Λαφαζάνης, ούτε ο κ. Παππάς εμφανίστηκαν στην Βουλή, με τον Αντιπρόεδρο της Βουλής, Ν. Κακλαμάνη να αναφέρει ότι ο μεν πρώτος είχε προγραμματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό και ο δεύτερος βεβαρημένο πρόγραμμα λόγω των διαπραγματεύσεων με τους θεσμούς.

Επίσης απουσίαζε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Ε. Αποστόλου, λόγω συνάντησης με ομόλογό του της Παλαιστίνης, ενώ ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Γ. Τσιρώνης πραγματοποιούσε επίσκεψη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Πάντως ο κ. Κακλαμάνης δεν έκρυψε την ενόχλησή του από την απουσία των υπουργών και είπε από το προεδρείο:

«Επειδή γνωρίζω ότι παρακολουθεί η Πρόεδρος της Βουλής θέλω να πω ότι τα προγραμματισμένα ταξίδια, είναι γνωστά στο Υπουργείο εδώ και καιρό. Δεν προγραμματίζονται 1-2 ημέρες πριν από τη συζήτηση των επικαίρων ερωτήσεων».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top