Κουντουρά: Δεν θα αυξηθεί ο ΦΠΑ στον Τουρισμό την τρέχουσα σεζόν

Ανδρέαδης (ΣΕΤΕ): Καθήκον να υποστηρίξουμε την κυβέρνηση

Τη διαβεβαίωση ότι δε θα υπάρξουν αλλαγές στους συντελεστές ΦΠΑ στον τουρισμό αυτή τη σαιζόν επανέλαβε η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.

Μιλώντας στην 23η τακτική γενική συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) στο Μέγαρο Μουσικής, η κα Κουντουρά σημείωσε ότι η κυβέρνηση εργάζεται προς την κατεύθυνση της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου, με στόχο την καθιέρωση της Ελλάδας σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό παγκοσμίως.

Στην πρώτη γραμμή του μετώπου για την υποστήριξη της χώρας βρίσκεται ο Τουρισμός ανέφερε από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Ανδρέας Ανδρεάδης: «Είναι καθήκον όλων των κοινωνικών εταίρων αυτή τη στιγμή να υποστηρίξουμε την κυβέρνηση. Η συνένωση και η συνεργασία όλων των παραγωγικών δυνάμεων και η υποστήριξη της δημοκρατίας μας είναι οι μόνες έννοιες που θα πρέπει να διαφυλάξουμε. Και θα πρέπει να το κάνουμε τώρα. Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μια ώρα παραπάνω».

Αναφερόμενος σε ενδεχόμενη αύξηση του ΦΠΑ, ο κ. Ανδρεάδης σημείωσε ότι αν τελικά εφαρμοστεί «σε ποσοστά πέραν του ανώτερου ορίου των ανταγωνιστών μας, θα είναι καταδικαστική απόφαση για τον ελληνικό τουρισμό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top