Γ. Σακελλαρίδης: «Εμείς δεν κουκουλώνουμε τις διαφωνίες μας»

Μίλησε για συμφωνία πριν τις 5 Ιουνίου

Γ. Σακελλαρίδης: «Εμείς δεν κουκουλώνουμε τις διαφωνίες μας»

​«Είμαστε κοντά να πετύχουμε συμφωνία πριν τις 5 Ιουνίου», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Σακελλαρίδης, στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1 και ταυτόχρονα εξέφρασε την στήριξη της κυβέρνησης στον Γ. Βαρουφάκη και τη Ζ. Κωνσταντοπούλου.

Ο κ. Σακελλαρίδης τόνισε ότι η κυβέρνηση επιδιώκει μια ενιαία συμφωνία και προανήγγειλε και τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού στη βάση των αναλογιστικών μελετών. Όπως είπε το συνταξιοδοτικό δεν έχει να κάνει μόνο με τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος, αλλά με συνολικότερα μεσομακροπρόθεσμα ζητήματα.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει θέμα με τον Γ. Βαρουφάκη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε ότι ο υπουργός Οικονομικών απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης.

Επιβεβαίωσε επίσης ότι η κυβέρνηση εξετάζει τρόπους για περαίωση των αδήλωτων εισοδημάτων, αλλά όπως διευκρίνισε «δεν θέλουμε με αυτές τις ρυθμίσεις να υποκρυφθούν υποθέσεις ξεπλύματος βρώμικου χρήματος».

Όσο για το αν υπάρχει πρόβλημα με την Πρόεδρο της Βουλής, ο κ. Σακελλαρίδης είπε πως η κα Κωνσταντοπούλου έχει την άποψή της, δεν εκφεύγει από την κομματική στάσ�� και δεν καρφώνει την κυβέρνηση.

«Εμείς δεν θέλουμε να κουκουλώνουμε τις διαφωνίες μας», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top