Συστράτευση κατά της εγκληματικότητας ζητά ο Πανούσης

Με την βοήθεια των πολιτών και των ΜΜΕ

Tη δημιουργία δικτύου «Γονείς, εν Δράσει», και συμμετοχή κάθε πολίτη και φορέα στην πρόληψη της εγκληματικότητας, προτείνει μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, με δήλωσή του που αφορά στον σχεδιασμό της «Συμμετοχικής Αντεγκληματικής Πολιτικής».

Ο κ. Πανούσης επισημαίνει ότι θεωρεί πολύ σημαντική την τακτική και συνεχή ενημέρωση των μέσων ενημέρωσης και των πολιτών για τις αρχές και τους στόχους του υπουργείου, για την αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ Αστυνομίας και κοινωνίας και ζητάει την στήριξη των ΜΜΕ σε αυτή την προσπάθεια.

Κατά τα άλλα ο αναπληρωτής υπουργός, αναφέρεται στις δράσεις του υπουργείου, που αφορούν, μεταξύ άλλων, τη διεύρυνση του θεσμού του αστυνομικού της γειτονιάς με την συμμετοχή περισσότερων γυναικών, την ενεργοποίηση ευέλικτων πεζών περιπολιών καθώς και την προώθηση του «Τοπικού Αστυνόμου» για τις απομακρυσμένες περιοχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top