Με τον Α. Τσίπρα συναντήθηκε ο πρόεδρος της Fairfax Holdings Π. Γουάτσα

Αισιόδοξος για την Ελλάδα και για συμφωνία στη διαπραγμάτευση

Συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, παρουσία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη, και με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα, είχε σήμερα ο πρόεδρος και CEO της Fairfax Financial Holdings, Πρεμ Γουάτσα στη διάρκεια επίσκεψής του στην Αθήνα.

Ο κ. Γουάτσα συναντήθηκε με τις διοικήσεις της Eurobank και της Grivalia, και σε ομιλία του σε ανώτερα και ανώτατα στελέχη, εξέφρασε την αισιοδοξία για τις προοπτικές της χώρας μας. «Είμαι αισιόδοξος για την Ελλάδα. Σε ένα χρόνο από τώρα, το περιβάλλον θα είναι διαφορετικό. Στο νέο περιβάλλον η ελληνική οικονομία θα ανακάμψει σημαντικά. Η Ελλάδα έχει πλήθος πλεονεκτήματα», τόνισε χαρακτηριστικά ο μεγαλομέτοχος της Eurobank.

Επισήμανε επίσης ότι μια συμφωνία στη διαπραγμάτευση με τους διεθνείς πιστωτές, είναι δυνατή διότι αυτή είναι η μόνη λογική εξέλιξη και τη χρειάζονται και οι δύο πλευρές. Οι συμφωνίες συχνά ολοκληρώνονται την τελευταία στιγμή, ανέφερε ο κ. Γουάτσα.

Αναφερόμενος στις συναντήσεις που είχε στην χώρα μας, ο μεγαλομέτοχος της Eurobank ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για το χρόνο που του διέθεσε και τόνισε το ιδιαίτερα θετικό κλίμα που υπήρχε κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον κ.Τσίπρα και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, καθώς και με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.

Για τη Eurobank και τις προοπτικές της, ανέφερε ότι με την άρση της αβεβαιότητας στην ελληνική οικονομία, η πορεία της τράπεζας θα είναι εξαιρετική.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top