Η Ραχήλ "αδειάζει" τον Πανούση και εκείνος ξεσπά εναντίον της Κωνσταντοπούλου

Τεταμένο κλίμα λόγω αντεξουσιαστών και αστυνομικών

Η Ραχήλ "αδειάζει" τον Πανούση και εκείνος ξεσπά εναντίον της Κωνσταντοπούλου

​Με το «γάντι έσφαξε» τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γ.Πανούση, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή, με αφορμή τα επεισόδια με αντιεξουσιαστές στο Πολυτεχνείο, το Σάββατο.

«Οι λεγόμενοι αντιεξουσιαστές που επί σαράντα χρόνια καίνε και λεηλατούν την Αθήνα συνεχίζουν ακάθεκτοι το έργο τους. Πράγματι ο καθένας μας κρίνεται από το έργο του και όταν αυτό το έργο είναι ανύπαρκτο οφείλει να παραιτείται. Βέβαια, θέλει και φιλότιμο να αναγνωρίσει κάποιος την ανεπάρκεια του», έγραψε στο Facebook, η κα Μακρή, χωρίς να αναφέρει διευθύνσεις και ονόματα, ωστόσο είναι σαφές πως ο αρμόδιος υπουργός στον οποίο αναφέρεται, είναι ο κ. Πανούσης.

raxil-makri.jpg
Πανούσης VS Κωνσταντοπούλου

Εν τω μεταξύ, την Κυριακή, ο κ.Πανούσης από την πλευρά του επιτέθηκε στην πρόεδρο της Βουλής, Ζ.Κωνσταντοπούλου για την στάση της τελευταίας απέναντι στον αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ.

Πιο συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη χαρακτήρισε "οριακά θεσμική, έως αντιθεσμική" τη συμπεριφορά της κας Κωνσταντοπούλου. Μάλιστα, ο κ.Πανούσης εκτίμησε πως η κα Κωνσταντοπούλου έπρεπε να τον είχε πάρει τηλέφωνο. «Το να την πάρω εγώ, θα ήταν σαν να την ελέγχω, περίπου σαν να της λέω "τι είναι αυτό που έκανες;" Οπότε δεν ήθελα τέτοια συζήτηση», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top