Λιτός βίος για όλους εκτός απ’τους υπαλλήλους του ΥΠΟΙΚ-Τους δίνει δώρο 2 μισθούς ο Βαρουφάκης

Θα καταβληθούν 120 ώρες υπερωρίες σε 210 εργαζόμενους

​Για όλους, εκτός από ορισμένους υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομικών, φαίνεται πως είναι οι δηλώσεις του κ.Γιάνη Βαρουφάκη περί ….λιτού βίου. Ενώ διαφήμιζε προ ημερών, ότι εξοικονομεί ποσό 300.000 ευρώ από περικοπές αμοιβών της διοίκησης του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, την ίδια στ��γμή, σύμφωνα με πληροφορίες, με δύο προσωπικές του αποφάσεις στις 9 Απριλίου, καθιέρωσε υπερωριακές αμοιβές σε υπαλλήλους του υπουργείου του.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για συνολικά 210 άτομα, εκ των οποίων τα 100 είναι από την Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού και Οργάνωσης και τα 110 της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του υπουργείου.

Συνολικά, ο καθένας από αυτούς τους 210 εργαζόμενους θα λαμβάνει 120 ώρες υπερωριακής απασχόλησης έως και τις 30 Ιουνίου 2015, γεγονός που θα τους εξασφαλίσει σημαντικές αμοιβές, που σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπερβαίνουν τους δυο μισθούς.

Και όλα αυτά... την ώρα που πολλά δημόσια νοσοκομεία της χώρας έχουν σημαντικά κενά σε προσωπικό και υλικά, και στον ιδιωτικό τομέα γίνεται «πόλεμος» από τις απολύσεις, τα λουκέτα και τις περικοπές μισθών!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top