Κουβέλης: «"Εξελίξεις" αν δεν ψηφίσουν όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ την συμφωνία

Δύο στάδια εκτιμά ότι θα έχει η συμφωνία με τους εταίρους

Κουβέλης: «"Εξελίξεις" αν  δεν ψηφίσουν όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ την συμφωνία
«Εξελίξεις» βλέπει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, αν η συμφωνία με τους εταίρους δεν ψηφιστεί από το σύνολο των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Κουβέλης στις δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ζητά από την κυβέρνηση να βιαστεί και να προχωρήσει το γρηγορότερο σε συμφωνία με τους εταίρους- δανειστές μέσα από τον συγκερασμό των θέσεων των δυο πλευρών.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ προσθέτει ότι είναι επείγουσα η ανάγκη να επανέλθει η χώρα σε κανονικούς ρυθμούς για να ξεκινήσει η ανάπτυξη, ασκεί κριτική για μεγάλης διάρκειας καθυστερήσεις για τη συμφωνία-γέφυρα, ενώ εκτιμά ότι εφ όσον επιτευχθεί θα έχει δύο στάδια: Το πρώτο τις προσεχείς μέρες, με την ανάληψη από την κυβέρνηση μέτρων για να εκταμιευτεί ένα μέρος από τη δόση των 7,2 δις ευρώ και το δεύτερο το φθινόπωρο, όπου θα ανοίξουν τα μεγάλα θέματα των εργασιακών σχέσεων και του ασφαλιστικού.

Ο κ. Κουβέλης τονίζει ότι η συμφωνία πρέπει να εγκριθεί από το σύνολο ή τον μέγιστο αριθμό βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. «Βλέπω εξελίξεις» δήλωσε για το τις συνέπειες που θα έχει η καταψήφιση της συμφωνίες από μέλη της Κ.Ο. του κυβερνώντος (μαζί με τους ΑΝΕΛ) κόμματος.


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top