Παράθυρο Σκανδαλίδη για προεδρία ΠΑΣΟΚ: Δηλώνω «παρών» στις εξελίξεις

«Οι εξελίξεις θα επιβάλουν την ανασύνθεση της κεντροαριστεράς»

Παράθυρο Σκανδαλίδη για προεδρία ΠΑΣΟΚ: Δηλώνω «παρών» στις εξελίξεις

Ανοικτό αφήνει το ενδεχόμενο να βάλει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίος μίλησε στον Real FM και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Το συνέδριο είναι πάρα πολύ κρίσιμο, πέρα από την εκλογή του αρχηγού. Το να πω αν θα είμαι υποψήφιος, πριν πάρει τις σωστές αποφάσεις το συνέδριο, θα είναι σαν να βάζω το κάρο μπροστά από το άλογο και δεν θέλω. Είμαι "παρών" στις εξελίξεις, έτσι κι αλλιώς, κάθε φορά με τις θέσεις μου τις πολιτικές, τις οποίες θα υπερασπιστώ. Ανάλογα με τις αποφάσεις, θα δούμε τι θα γίνει» τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός.

Ο ίδιος, σημείωσε ότι στο ΠΑΣΟΚ «προηγείται η πολιτική των προσώπων» και εκτίμησε ότι όσο το κόμμα «δεν αποφασίζει ότι έκλεισε αυτός ο κύκλος, τόσο το ΠΑΣΟΚ δεν έχει νόημα να υπάρχει».

Τέλος, απαντώντας στο ερώτημα αν υπάρχει περιθώριο ανασύνθεσης του χώρου της κεντροαριστεράς, πχ. με το Ποτάμι ή με το Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου, είπε: «Οι εξελίξεις θα επιβάλουν την ανασύνθεση. Όπως είναι σήμερα τα κόμματα, ο μεν κ. Θεοδωράκης έχει μια άποψη και μια τακτική που δεν διευκολύνει τη συζήτηση, για λόγους ευνόητους και για λόγους που αφορούν το κομματικό του συμφέρον, ενώ σε ότι αφορά το κόμμα του κ. Παπανδρέου ήταν ένα κόμμα που διέσπασε το χώρο και είναι πάρα πολύ δύσκολη η επικοινωνία σε επίπεδο κομμάτων».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top