Βενιζέλος: Άλλα δύο χρόνια Μνημόνιο λόγω ΣΥΡΙΖΑ

«Να παραδεχθεί ο Τσίπρας ότι ειπώθηκαν πολλά ψέματα τα προηγούμενα χρόνια»

«Η Ελλάδα θα παραμείνει τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια σε μνημόνιο λόγω των σφαλμάτων που έγιναν τους τελευταίους τέσσερις μήνες» δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά από τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Τζιάνι Πιτέλα, στα γραφεία του Ευρωκοινοβουλίου στην Αθήνα.
«Το επείγον ζήτημα είναι ο ίδι��ς ο κ. Τσίπρας να κάνει επιτέλους την επιλογή, τη δύσκολη επιλογή που απαιτείται» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, καλώντας τον πρωθυπουργό να παραδεχθεί ότι «ειπώθηκαν πολλά ωμά ψέματα τα προηγούμενα χρόνια και κυρίως προεκλογικά».
«Πρέπει να ολοκληρώσουμε τη μόνη εθνική στρατηγική αυτή που υπηρετήσαμε με τεράστιο κόπο και με τεράστιο κόστος. Κυρίως όμως την υπηρέτησε ο ελληνικός λαός με τις θυσίες του που πρέπει να σεβαστούμε. Δεν γίνεται συνεχώς να ανακυκλώνουμε την ίδια αβεβαιότητα και κάθε βδομάδα να λέμε τις ίδιες γενικολογίες, οι οποίες μετά διαψεύδονται» κατέληξε ο κ. Βενιζέλος, υπογραμμίζοντας ότι έχει ήδη χαθεί πολύς χρόνος.
Από την πλευρά του, ο Πιτέλα δήλωσε ότι ο κ. Βενι��έλος «έχει διαδραματίσει ιστορικό ρόλο στην πορεία του ΠΑΣΟΚ και στην πολιτική ζωή της Ελλάδας» και τόνισε ότι η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στην ευρωζώνη διότι «η Ευρώπη χωρίς την Ελλάδα θα είναι σαν βρέφος χωρίς πιστοποιητικό γεννήσεως».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top