Βloomberg: Μόνο αυτούς τους τρεις ανθρώπους θα ακούτε για την ελληνική κρίση!

Στη «μαύρη» λίστα Βαρουφάκης και Σόιμπλε!

Βloomberg: Μόνο αυτούς τους τρεις ανθρώπους θα ακούτε για την ελληνική κρίση!

«Την ώρα που η Ελλάδα οδεύει ολοταχώς προς μία ακόμη λύση του δράματος, το να εντοπίσει κανείς ποιον πρέπει να ακούει σχετικά με την ελληνική κρίση μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο» τονίζει το Bloomberg σε δημοσίευμά του, στο οποίο επισημαίνει ότι μόνο τρεις ανθρώπους πρέπει να ακούμε για την Ελλάδα.

«Το ένα λεπτό ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, κινεί τις αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων δηλώνοντας ότι μια συμφωνία είναι άμεση. Την επόμενη στιγμή, οι δηλώσεις του καταρρίπτονται από τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βόφγκανγκ Σόιμπλε, με αποτέλεσμα οι τίτλοι να μετακινούνται προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση, δίνοντας τελικά λίγες ενδείξεις σχετικά με το πώς θα εξελιχθεί τελικά η κρίση» αναφέρει το διεθνές μέσο.

blombb.jpg
Όπως εξηγεί στη συνέχεια, το κόλπο είναι να επικεντρώνεται κανείς στους ανθρώπους που έχουν πρακτική ισχύ στα ομόλογα και στις νομισματικές αγορές της ευρωζώνης αυτή τη στιγμή.

Ποιοι είναι αυτοί; Κατά το Bloomberg, ο Αλέξης Τσίπρας, η Άνγκελα Μέρκελ και ο Μάριο Ντράγκι.

«Θα πρέπει να “καθοδηγείστε” από αυτούς τους τρεις» σημειώνει χαρακτηριστικά υψηλόβαθμο στέλεχος της ING στο διεθνές μέσο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top