Η γκάφα του Γ. Βαρουφάκη λίγο πριν το υπ��υργικό συμβούλιο

Αλλού τον περίμεναν και αλλού πήγε

​Οι κακόπιστοι θα πουν ότι ο Γ. Βαρουφάκης είναι στον… κόσμο του, οι καλόπιστοι ότι έχει τόσες έννοιες στο κεφάλι του με την διαπραγμάτευση να βρίσκεται στην πιο κρίσιμη στιγμή που ξεχάστηκε, όμως το σίγουρο είναι ότι αν ισχύουν όσα αναφέρει ο Βηματοδότης, ο υπουργός Οικονομικών έκανε… επική γκάφα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα λοιπόν, στη συνεδρίαση του τελευταίου κυβερνητικού συμβουλίου, ο Γ. Βαρουφάκης έφτασε στη Βουλή με τη μηχανή του, ανέβηκε γρήγορα στον πρώτο όροφο, όπου βρίσκεται η αίθουσα που συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο, έβγαλε το σακάκι του και τα χαρτιά του και περίμενε τους υπόλοιπους υπουργούς.

Όμως τα λεπτά περνούσαν και κανείς δεν ερχόταν. Παρ’ όλ’ αυτά, ο κ. Βαρουφάκης δεν ανησύχησε και συνέχισε να περιμένει τους υπουργούς της κυβέρνησης και τον πρωθυπουργό, μόνος του μέσα στην άδεια αίθουσα.

Μέχρι που τον είδε ένας φρουρός και τον ρώτησε με απορία: «Τι περιμένετε εδώ κύριε υπουργέ»; «Το πρωθυπουργό και τα μέλη του κυβερνητικού συμβουλίου», του απάντησε εκείνος με άνεση. Μόνο που περίμενε τζάμπα, γιατί όπως τον ενημέρωσε ο φρουρός το υπουργικό γινόταν στο Μαξίμου και όχι στη Βουλή!

Παρ’ όλ’ αυτά ο υπουργός δεν πτοήθηκε, πήρε το σακάκι του, καβάλησε τη μηχανή του και κατευθύνθηκε στο Μαξίμου, όπου είχε στήσει τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top