Ρίγα Λετονίας: Πάνω από 2,5 ώρες η συνάντηση Τσίπρα με Μέρκελ και Ολάντ-ΦΩΤΟ

Στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής -Πρώτη ανάρτηση: 21/05/2015 23:14

Ρίγα Λετονίας: Πάνω από 2,5 ώρες η συνάντηση Τσίπρα με Μέρκελ και Ολάντ-ΦΩΤΟ

​Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τη 1 π.μ. η τριμερής συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με την καγκελάριο της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ και τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.

2298790.jpg
Η συνάντηση η οποία διεξήχθη στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής στη Ρίγα της Λετονίας διήρκεσε περίπου δυόμιση ώρες, ενώ σε αυτήν συμμετείχαν εκ μέρους της ελληνικής πλευράς και ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, καθώς και ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Όπως σας γράψαμε και νωρίτερα, η κ. Μέρκελ και ο κ. Ολάντ έφτασαν διαδοχικά, με μερικά λεπτά διαφορά, στο ξενοδοχείο όπου λαμβάνει χώρα η συνάντηση.

2298784.jpg
Πρόκειται για το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένουν οι ηγέτες που προσήλθαν στη Ρίγα της Λετονίας προκειμένου να συμμετάσχουν στη Σύνοδο Κορυφής.

2298786 (1).jpg

Όπως ανέφεραν νωρίτερα κυβερνητικές πηγές, στην τριμερή συνάντηση η κυβέρνηση δεν περίμενε να υπάρξει είτε να επικυρωθεί μια συμφωνία, καθώς επρόκειτο για μια άτυπη συνάντηση που δεν υποκαθιστά ούτε τη Σύνοδο ούτε το Eurogroup.

Οι ίδιες κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι η ελληνική πλευρά θα έκανε ενημέρωση σχετικά με το τι έχει γίνει στο Brussels Group έως τώρα, ποια είναι η πρόοδος που έχει κάνει η ελληνική κυβέρνηση και ποια είναι η κατάσταση έως τώρα στο επίπεδο των τεχνικών διαπραγματεύσεων.

Όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο του Star Channel με την Μάρα Ζ��χαρέα, η απεσταλμένη του σταθμού στην Ρίγα της Λετονίας, Ε.Σαββοπούλου, η κυβέρνηση εκτιμά πως με αυτή την πρόοδο που έχει γίνει, είναι ώριμη μια συμφωνία μέχρι τα τέλη του μήνα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποστολή Ρίγα: Να τι θα πει ο Τσίπρας σε Μέρκελ και Ολάντ - ΒΙΝΤΕΟ

Τα τρία μηνύματα που θα στείλουν Μέρκελ και Ολάντ σε Τσίπρα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top