Οι Αμερικάνοι «άδειασαν» τον Καμμ��νο- ΒΙΝΤΕΟ

Η σχέση Ελλάδας –Ρωσίας προβληματίζει τις ΗΠΑ

Οι Αμερικάνοι «άδειασαν» τον Καμμένο- ΒΙΝΤΕΟ

​Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος βρίσκεται για διάφορες επαφές στις ΗΠΑ, δεν συναντήθηκε τελικά με τον Αμερικανό ομόλογο του Άστον Κάρτερ.

Όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο του Star Channel με την Μάρα Ζαχαρέα, ο ανταποκριτής του σταθμού στη Νέα Υόρκη, «η ελληνική πλευρά κάνει λόγο για βαρύ φόρτο εργασίας του κ.Κάρτερ λόγω των εξελίξεων στην Συρία και εκτάκτων συσκέψεων στον Λευκό Οίκο, γεγονός ωστόσο που δεν επιβεβαιώνει το Αμερικανικό πεντάγωνο για την ακύρωση της συνάντησης».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, άκαρπη ήταν η προσπάθεια της Αθήνας για συνάντηση του Πάνου Καμμένου με τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Ρόμπερτ Γουόρκ, με αποτέλεσμα ο Έλληνας υπουργός να συναντηθεί τελικά με την Αμερικανίδα υφυπουργό Άμυνας κα Κ.Γουόρμουντ. Κατά την συνάντηση αυτή, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Ουάσιγκτον εξέφρασε τους προβληματισμούς της για τους ελληνικούς χειρισμούς στα θέματα διεθνούς τρομοκρατίας, στις σχέσεις Αθήνας–Μόσχας αναφορικά με την κατασκευή του αγωγού, αλλά και τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου των ΑΝΕΛ για το ενδεχόμενο να πλημμυρίσει η Ευρώπη από τζιχαντιστές.

Η ελληνική πλευρά προσπαθεί πάντως να υποβαθμίσει την ενόχληση των ΗΠΑ στα συγκεκριμένα ζητήματα.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top