Καλύπτει την Κωνσταντοπούλου για το επεισόδιο με τον αστυνομικό ο ΣΥΡΙΖΑ

Σβίγκου: Εγώ είδα απλώς να ζητά εξηγήσεις για το ποιος έχει δώσει την εντολή

Καλύπτει την Κωνσταντοπούλου για το επεισόδιο με τον αστυνομικό ο ΣΥΡΙΖΑ
Για «υπερβολικές επικρίσεις» κατά της προέδρου της Βουλής έκανε λόγο η Ράνια Σβίγκου, σχολιάζοντας το επεισόδιο με τον αξιωματικό της αστυνομίας έξω από τη Βουλή.

«Η κα Κωνσταντοπούλου ζήτησε με ευγενικό τρόπο να μάθει ποιος από τους αρμόδιους είχε δώσει την εντολή. Από εκεί και πέρα, έγινε ένα θέμα εκ του μη όντος. Νομίζω πραγματικά ότι ήταν υπερβολική η εστίαση σε αυτό το ζήτημα. Όπως νομίζω ότι ήταν υπερβολικές και οι επικρίσεις για το ύφος της κας Κωνσταντοπούλου. Είδα απλώς να ζητάει εξηγήσεις για το ποιος έχει δώσει την εντολή, οι εξηγήσεις αυτές να δίνονται και κάπου εκεί να λήγει το ζήτημα» είπε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον Βήμα FM.

Σύμφωνα με την ίδια, από τότε που εξελέγη Πρόεδρος της Βουλής η κα Κωνσταντοπούλου «έχει δεχθεί μία απίστευτη επίθεση και από στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης που νομίζουν ότι στοχοποιώντας και προσπαθώντας να απαξιώσουν το πρόσωπό της, θα απαξιώσουν συνολικά τον ΣΥΡΙΖΑ».

Σχολιάζοντας τα περί καταγραφής των συνομιλιών του Eurogroup από τον κ. Βαρουφάκη, η κα Σβίγκου παρέπεμψε στις διευκρινίσεις του υπουργού Οικονομικών και πρόσθεσε: «Σε κάθε περίπτωση πάντως, δεν νομίζω ότι το ζήτημα της διαπραγμάτευσης και το τι στάση θα κρατήσουν οι υπόλοιπες χώρες απέναντι στην Ελλάδα έχει να κάνει με τι άποψη έχουν οι υπόλοιποι υπουργοί Οικονομικών για τον κ. Βαρουφάκη. Είναι ζήτημα πολιτικών συσχετισμών, των προτάσεων που καταθέτει η ελληνική πλευρά και των προτάσεων που καταθέτει η απέναντι πλευρά».

Τέλος, όσον αφορά τη συμφωνία με τους δανειστές και το αν στηριχθεί από την κυβερνητική πλειοψηφία, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως πρέπει να κατανοήσουν οι δανειστές ότι «δεν μπορεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να υλοποιήσει αυτά που ο ίδιος ο κ. Σαμαράς και η κυβέρνησή του δεν κατάφεραν να υλοποιήσουν».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top