Επίθεση ΠΑΣΟΚ στην Ζ. Κωνσταντοπούλου για το επεισόδιο με αστυνομικό

«Γυρίζει με το ζωνάρι λυμένο» αναφέρει για την Πρόεδρο της Βουλής

Επίθεση εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ στην πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου για το επεισόδιο που είχε σήμερα με αξιωματικό της Αστυνομίας , στον οποίο έκανε έντονη παρατήρηση επειδή δεν επέτρεψε σε διαδηλωτές του χώρου της Υγείας να εισέλθουν στη Βουλή για να επιδώσουν ψήφισμα!

«Ο εκάστοτε Πρόεδρος της Βουλής, δια του Φρουράρχου, είναι αρμόδιος και υπεύθυνος για την αστυνόμευση εντός του κ��ιρίου της Βουλής.Για την αστυνόμευση εκτός του περιβόλου του κτιρίου της Βουλής την αρμοδιότητα και την ευθύνη τη φέρει η εκάστοτε κυβέρνηση, η αστυνομική αρχή και σε πολλές περιπτώσεις - όπως όταν υπάρχει συγκέντρωση ή διαδήλωση ως μορφή άσκησης του δικαιώματος του συνέρχεσθαι - ο εισαγγελέας» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή του.

Το ΠΑΣΟΚ προσθέτει για την συμπεριφορά της Προέδρου της Βουλής:

«Η κα Κωνσταντοπούλου είναι προφανές ότι γυρίζει «με το ζωνάρι λυμένο» αναζητώντας ευκαιρίες διαφοροποίησης από μια κυβέρνηση στην ορκωμοσία της οποίας παρέστη ως παρακολούθημά της και η οποία - δια του κ. Τσίπρα - την επέλεξε ως Πρόεδρο της Βουλής.

Η Χώρα έχει πολλά προβλήματα λόγω του στρατηγικο�� αδιεξόδου της κυβέρνησης. Δεν υπάρχει περιθώριο για πρόσθετα θεσμικά προβλήματα. Ούτε καν για πρόσθετο θέαμα καθώς η κυβέρνηση παράγει ήδη περισσότερο από αυτό που μπορεί να καταναλώσει η κοινή γνώμη».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top