Διαψεύδει ο Πανούσης ότι έστειλε έγγραφο ΣΟΚ για τις φυλακές στο υπουργείο Δικαιοσύνης

Πληροφορίες για οργάνωση τρομοκρατικών χτυπημάτων και μαγαζάκια μέσα στα κελιά

Διαψεύδει ο Πανούσης ότι έστειλε έγγραφο ΣΟΚ για τις φυλακές στο υπουργείο Δικαιοσύνης

​Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, διέψευσε δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο, ο ίδιος απέστειλε έγγραφο στο υπουργείο Δικαιοσύνης με το οποίο κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την χαοτική κατάσταση στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», ο κ.Πανούσης έστειλε έγγραφο-βόμβα στο υπουργείο Δικαιοσύνης, με το οποίο προειδοποιεί για τον κίνδυνο οργάνωσης τρομοκρατικών χτυπημάτων και εγκλημάτων του κοινού ποινικού δικαίου μέσα από τα κελιά.

Το περιεχόμενο του εγγράφου, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, βασίστηκε στο δίκτυο πληροφοριών που έχουν υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. στις «κόκκινες» πτέρυγες των φυλακών Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι πληροφορίες που έφτασαν στην ηγεσία της Αστυνομίας έκαναν λόγο για νέες ζυμώσεις μεταξύ κρατουμένων για τρομοκρατία και μεγαλοποινικών, χρήση λάπτοπ και τάμπλετ στα κελιά, έλεγχο ολόκληρων πτερύγων από βαρυποινίτες και «αλισβερίσια» που σχετίζονται με την αγορά τεχνολογικών μέσων για τα οποία υπάρχει «τιμοκατάλογος».

H ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη: «Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ.Γιάννης Πανούσης δεν έχει αποστείλει έγγραφο στο Υπουργείο Δικαιοσύνης σχετικά με τις φυλακές Κορυδαλλού, όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα ημερήσιας εφημερίδας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top