Σόιμπλε: Οι διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα προχωρούν πολύ αργά

Άδικα μιλάτε για «Σχέδιο Β», οι συνομιλίες γίνονται για το τρέχον πρόγραμμα

Σόιμπλε: Οι διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα προχωρούν πολύ αργά

​Οι διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα προχωρούν με πολύ αργό ρυθμό δήλωσε την Τρίτη ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σύμφωνα με δύο πηγές, που συμμετείχαν στην σύσκεψη της κοινοβουλευτικής ομάδας των Χριστιανοδημοκρατών.

Αν και ο Γερμανός υπουργός αναγνώρισε ότι έχει υπάρξει κάποια πρόοδο σε επιμέρους ζητήματα, εκτίμησε ότι οι συζητήσεις συνολικά προχωρούν αργά και δ��ν έχουν φτάσει ακόμη σε καθοριστικό σημείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών σημείωσε ότι οι συνομιλίες εκτυλίσσονται γύρω από την εκπλήρωση των υποχρεώσεων που απορρέουν από το τρέχον πρόγραμμα βοήθειας και δεν υπάρχει λόγος να γίνεται συζήτηση για ένα «σχέδιο Β» ούτε για ένα τρίτο πακέτο.

Τρίτη πηγή είπε στους δημοσιογράφους ότι έγινε μια μεγάλη συζήτηση για την Ελλάδα, κατά τη διάρκεια της οποίας αρκετοί βουλευτές εξέφρασαν ανησυχίες για την ύπαρξη μεταρρυθμιστικής βούλησης.

«Ξέρουμε ότι μεγάλη μερίδα των Ελλήνων υποφέρει, όμως η ελληνική κυβέρνηση δεν βλέπει ακόμη τι πρέπει να γίνει για να σταματήσει αυτό» φέρεται να είπε ο Σόιμπλε, σύμφωνα με την τρίτη πηγή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top