Κριτική Μιχελάκη σε Σαμαρά για τις αιχμές κατά Καραμανλή

«Αδιανόητο να γίνεται αναίτια επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό»

Κριτική Μιχελάκη σε Σαμαρά για τις αιχμές κατά Καραμανλή
Κριτική στην ηγεσία της ΝΔ ασκεί ο πρώην υπουργός Γιάννης Μιχελάκης με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Αφορμή ήταν σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», στο οποίο ερμηνεύεται αναφορά του νυν προέδρου της ΝΔ, σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής», σαν επίθεση προς τον προκάτοχό του στην ηγεσία του κόμματος.

Στην ερώτηση συγκεκριμένα «περί ύπαρξης ενός “πολιτικού φλερτ” μεταξύ των δυο πλευρών (ΣΥΡΙΖΑ και Κ. Καραμανλή)», ο κ. Σαμαράς απάντησε σχετικά με το αν πιστεύει ότι πράγματι υπάρχει κάτι τέτοιο: «Ασφαλώς όχι. Και πιστεύω πως ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής καταλαβαίνει πως όσοι τα ισχυρίζονται αυτά, δεν του κάνουν καλό και εξυπηρετούν τους δικούς τους και μόνο σκοπούς».

Ο κ. Μιχελάκης δηλώνει ότι «μου είναι αδιανόητο αυτή την συγκεκριμένη στιγμή, στην κατάσταση που βρίσκεται η χώρα και η ΝΔ, να γίνονται αναίτιες επίθεση στον Κώστα Καραμανλή. Άλλες θα έπρεπε να είναι οι προτεραιότητές μας».

Ο ίδιος σημειώνει ότι ενώ οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η αποδοχή του ΣΥΡΙΖΑ μειώνεται, ωστόσο δεν κερδίζει η ΝΔ. «Αυτό σημαίνει ότι κάτι δεν κάνουμε σωστά, ότι ο κόσμος δεν μας ακούει» συμπεραίνει.

Ο πρώην υπουργός αναφέρεται και στην εσωτερική κατάσταση στη ΝΔ και υποστηρίζει ότι «πρέπει να πάμε άμεσα σε έκτακτο συνέδριο, δεν πρέπει να περιμένουμε το τακτικό το 2016, γιατί χάνεται χρόνος, όχι μόνο για τη ΝΔ αλλά για την χώρα. Ο ρόλος της ΝΔ είναι θεσμικός, μία κακή αντιπολίτευση ευνοεί μία κακή κυβέρνηση, αντίθετα μία καλή αντιπολίτευση δημιο��ργεί τις προϋποθέσεις για να βελτιωθεί και η κυβέρνηση. Αν δεν υπάρχει αντίπαλο δέος, γίνεται χειρότερη η κυβέρνηση». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top