Άγριος καυγάς on air Λεουτσάκου – Γιακουμάτου: «Είστε άχρηστοι», «Ο λαός σας έβαλε… παλούκι»!

Και τι δεν ακούσαμε πρωί πρωί

Άγριος καυγάς on air Λεουτσάκου – Γιακουμάτου: «Είστε άχρηστοι», «Ο λαός σας έβαλε… παλούκι»!

​Άγριος καυγάς ξέσπασε στην πρωινή εκπομπή του Mega, ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σ. Λεουτσάκο και τον βουλευτή της ΝΔ Γ. Γιακουμάτου. Μάλιστα τα πνεύματα οξύνθηκαν τόσο πολύ που κάποια στιγμή η κουβέντα έγινε ακατάλληλη δια… ανηλίκους.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Λεουτσάκος είπε ότι οι εταίροι λειτουργούν «ως οικονομικοί δολοφόνοι» και χαρακτήρισε την ΝΔ, «τρόικα εσωτερικού».

Ο Γ. Γιακουμάτος έγινε έξαλλος με όσα άκουσε και πέρασε επί τόπου στην αντεπίθεση.

«Είστε άχρηστοι. Έχει άγνοια κινδύνου και ο Λεουτσάκος και η κυβέρνησή του. Αυτή η κυβέρνηση με τη λογική που έχει, με τις βλακείες και την ανικανότητα που έχει, δεν πρόκειται ποτέ να κάνει συμφωνία. Το παλούκι που έχετε, και καλά εσείς να το έχετε, γιατί μπορεί να σας αρέσει, είναι δυνατόν ολόκληρος ο λαός να υποφέρει;», είπε ο βουλευτής της ΝΔ.

Μετά από αυτά δεν άργησε και η απάντηση του Σ. Λεουτσάκου στον ίδιο τόνο και με ανάλογο λεξιλόγιο.

«Ο λαός υποφέρει από τα παλούκια που εσείς του βάλατε. Γ’ αυτό σας έβαλε κι ένα παλούκι και σας έστειλε από εκεί που ήρθατε. Και θα σας βάλει και δεύτερο παλούκι όταν προκαλέσουμε να ξανακρίνει ο λαός», είπε, προκαλώντας σε μερικούς από το πάνελ τα γέλια και σε μερικούς άλλους αμηχανία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top